Geoană le-a cerut liderilor PSD să nu mai atace PDL - surse

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, le-a cerut membrilor Biroului Permanent Naţional, luni, să nu mai lanseze atacuri la adresa PDL, invocând rezultatele unui sondaj de opinie, care arăta că relaţia conflictuală cu PDL nu aduce beneficii electorale nici partidului, nici candidatului PSD la Preşedinţie.

12 afișări
Imaginea articolului Geoană le-a cerut liderilor PSD să nu mai atace PDL - surse

Preşedintele PSD Mircea Geoana (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Geoană le-a prezentat liderilor PSD, în Biroul Permanent Naţional, un sondaj de opinie din care rezultă că aproape trei sferturi din chestionaţi privesc negativ relaţia publică tensionată dintre PDL şi PSD şi peste jumătate dintre ei se pronunţă pentru continuarea unui guvern PDL-PSD.

Potrivit unor surse din conducerea partidului, Geoană le-a cerut liderilor PSD să nu mai lanseze declaraţii publice împotriva PDL, argumentând că întreţinerea unei relaţii conflictuale între cele două partide guvernamentale nu îi aduce beneficii nici lui, în perspectiva alegerilor prezidenţiale, şi nici partidului.

Aceleaşi surse au arătat că, potrivit acestei cercetări sociologice, escaladarea declaraţiilor belicoase între liderii PDL şi cei ai PSD nu au adus avantaje PSD şi nici nu au determinat scăderea PDL ca opţiuni electorale.

Geoană le-a cerut liderilor PSD, invocând aceste motive, să nu se mai "aventureze" în atacuri la adresa liderilor PDL, decât în condiţiile în care pot aduce dovezi palpabile.

Sursele citate au mai arătat că preşedintele PSD le-a recomandat liderilor social-democraţi să se concentreze în prezentarea şi promovarea unor proiecte şi măsuri cu caracter economic şi cu impact social.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici