Geoană: Mandatul şi proiectul politic Traian Băsescu, eşuate

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, la Târgu Mureş, că atât mandatul actualului preşedinte, cât şi proiectul politic Traian Băsescu sunt "eşuate".

17 afișări
Imaginea articolului Geoană: Mandatul şi proiectul politic Traian Băsescu, eşuate

Geoană: Mandatul şi proiectul politic Traian Băsescu, eşuate (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat cu privire la declaraţiile făcute de Traian Băsescu, potrivit cărora Geoană ar fi "un preşedinte slab, împins de la spate şi dependent de alţii", liderul PSD a respins acuzaţiile.

"Întrebarea este dacă românii trăiesc bine după cinci ani de Băsescu. Întrebarea este cum e posibil ca din cruciada împotriva corupţiei, România să fie considerată cea mai coruptă ţară din Europa? Întrebarea este cum e posibil ca după ani de creştere economică România să aibă cel mai slab indice de încredere economică din întreaga Europă, astăzi? Pe 6 decembrie, românii vor răspunde la această întrebare. Sunt un om care stau pe picioarele mele, am convingerile mele, am valorile mele şi am principiile mele", a spus Geoană.

El a adăugat că, în calitate de preşedinte al României, va arăta ce înseamnă un preşedinte care într-adevăr îşi respectă partenerii şi adversarii politici şi care nu caută "motive penibile, cum găseşte domnul Băsescu, pentru a-şi ascunde adevărata faţă a unui mandat eşuat ca preşedinte".

"Este un mandat eşuat, ca şi proiectul politic Traian Băsescu. Aşa că îl aştept cu plăcere la confruntare", a conchis Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici