Geoană nu are voie şase luni să facă declaraţii în dezacord cu linia partidului

Conducerea PSD a decis, luni, să îi impună lui Mircea Geoană ca timp de şase luni să nu facă declaraţii care să nu fie în acord cu linia partidului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

20 afișări
Imaginea articolului Geoană nu are voie şase luni să facă declaraţii în dezacord cu linia partidului

Geoană nu are voie şase luni să facă declaraţii în dezacord cu linia partidului (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, conducerea PSD a decis să îi impună un moratoriu lui Geoană, prin care să i se interzică acestuia să mai facă declaraţii despre deciziile partidului. Mircea Geoană rămâne membru al PSD.

Surse din conducerea PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, că propunerea a fost făcută de preşedintele Victor Ponta.

Decizia a fost luată în şedinţa BPN al PSD de luni, la care a fost prezent şi Mircea Geoană.

În aceeaşi şedinţă, membrii BPN au aprobat în unanimitate păstrarea funcţiei de preşedinte al Senatului pentru Mircea Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici