Video Geoană: Nu l-aş vota pe Băsescu pentru că are privirea întoarsă spre trecut

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a afirmat la dezbaterea cu Traian Băsescu de joi seară, că nu l-ar vota pe actualul preşedinte pentru că şi-a trădat toţi partenerii şi aliaţii şi are privirea întoarsă către trecut.

13 afișări

Întrebat de moderator care ar fi motivele pentru care nu l-ar vota pe Traian Băsescu, Mircea Geoană a spus că printre acestea se regăseşte faptul că actualul preşedinte a fost o sursă permanentă de scandal şi dezbinare şi acela că a eşuat în toate promisiunile făcute în urmă cu cinci ani.

"Şi-a trădat toţi partenerii, aliaţii şi prietenii. În orice guvernare şi alianţă s-a aflat, şi-a înjunghiat partenerii pe la spate. Un om care nu are cuvânt şi care îşi trădează alianţele şi prietenii nu poate fi conducătorul acestei ţări", a adăugat el.

Geoană i-a mai reproşat actualului preşedinte că în cei cinci ani de mandat nu s-a ridicat nicio clipă deasupra interesului propriu şi al celui de partid.

"Traian Băsescu are privirea întoarsă spre trecut, inventează adversari din trecut, se luptă cu fantomele trecutului. Eu sunt un om al viitorului", a mai spus Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici