Geoană: Rusia stagnează în ofensiva sa din sudul şi estul Ucrainei. Vom continua să sprijinim Ucraina din punct de vedere militar, financiar şi umanitar

Federaţia Rusă stagnează în ofensiva sa din sudul şi estul Ucrainei, a declarat duminică secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană. Acesta spune că Ucraina poate câştiga acest război.

716 afișări
Imaginea articolului Geoană: Rusia stagnează în ofensiva sa din sudul şi estul Ucrainei. Vom continua să sprijinim Ucraina din punct de vedere militar, financiar şi umanitar

Geoană: Rusia stagnează în ofensiva sa din sudul şi estul Ucrainei. Vom continua să sprijinim Ucraina din punct de vedere militar, financiar şi umanitar

„În această etapă a războiului putem constata că Federaţia Rusă stagnează în ofensiva sa din sudul şi din estul Ucrainei, vom continua să sprijinim Ucraina din punct de vedere militar, financiar şi umanitar, Ucraina poate câştiga acest război, iar acest lucru este datorat atât bravurii, eroismului şi capacităţii de luptă şi rezilienţei poporului ucrainean, dar şi a sprijinulu constant de ani de zile pe care NATO şi ţări din NATO l-au acordat acestui partener foarte important”, a declarat Mircea Geoană.

Acesta a condus în weekend la Berlin reuniunea miniştrilor de Externe din NATO.

Pe agenda discuţiilor s-a mai aflat şi pregătirea summitului NATO din Madrid, unde Mircea Geoană anunţă că se vor lua un număr istoric de decizii.

„Pentru cei din regiunea Flancului Estic, inclusiv în România şi a zonei Mării Negre, am avut o primă discuţie despre postura NATO pe Flancul Estic. Această discuţie va continua la întâlnirea miniştrilor Apărării, iar liderii noştri, la Madrid, vor lua decizii cu privire la o postură de apărare şi descurajare pe Flancul Estic, care să fie robustă, coerentă şi pe termen lung”, a mai spus secretarul general adjunct al NATO.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici