Geoană: Sunt deschis pentru o nouă candidatură în 2014

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, într-un interviu acordat portalului "Der Westen", pe care l-a publicat şi pe site-ul personal, că este deschis pentru o nouă candidatură la alegerile prezidenţiale în 2014.

18 afișări
Imaginea articolului Geoană: Sunt deschis pentru o nouă candidatură în 2014

Geoană: Sunt deschis pentru o nouă candidatură în 2014 (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Geoană a fost întrebat dacă va candida din nou pentru mandatul de preşedinte, după ce în urmă cu doi ani a pierdut, în faţa lui Traian Băsescu.

"Am pierdut ultima dată cu câteva mii de voturi mai puţin. Sunt deschis pentru o nouă candidatură în 2014. Rămân vizibil în viaţa publică, dar nu mă voi implica în mod exagerat în politica internă. Românii s-au săturat de politică, nu mai au încredere în noi", a susţinut Geoană.

El a mai spus că actualul guvern are un sprijin de doar 10% în rândul populaţiei, "este epuizat şi ar fi trebuit să se retragă demult".

"În următoarele săptămâni va fi probabil numit un nou şef de guvern. Cred că preşedintele va face această încercare, pentru a schimba opinia publică", a mai spus el, în interviul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici