Geoană: Vizita mea la Vântu a fost o greşeală, cer scuze celor care au fost lezaţi de acest gest

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a admis, duminică, la Antena 3, că vizita sa acasă la Sorin Ovidiu Vântu, cu o seară înaintea confruntării cu Traian Băsescu, a fost o greşeală şi le-a cerut scuze celor care s-au simţit lezaţi de acest gest al său.

51 afișări
Imaginea articolului Geoană: Vizita mea la Vântu a fost o greşeală, cer scuze celor care au fost lezaţi de acest gest

Geoană: Vizita mea la Vântu a fost o greşeală, cer scuze celor care au fost lezaţi de acest gest (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

"În mod evident, vizita la domnul Vântu cu o seară înainte de confruntare a fost o greşeală. Dar faptul că nu am avut nimic de ascuns şi că am recunoscut-o - puteam să mint bine merci, dar nu a fost stilul meu. A fost o greşeală şi vreau să-mi cer scuze faţă de cei care, eventual, au fost lezaţi de acest gest al meu", a spus Geoană.

El a făcut apel la jurământul său pe Biblie, făcut în seara confruntării şi a întârit ideea că nu are niciun fel de obligaţii faţă de Sorin Ovidiu Vântu, Dinu Patriciu sau Dan Voiculescu.

"Atunci când am jurat cu mâna pe Biblie că nu am niciun fel de obligaţie la aceşti oameni - nu am niciun fel de obligaţie la aceşti oameni", a spus Geoană.

El a admis că, dacă l-a costat electoral vizita la Vântu, atunci este şi vina sa.

"Dacă m-a costat într-un fel, este şi vina mea", a spus Geoană.

"Vreau să vă spun că diferenţa reală în momentul votului a fost mult mai mare în favoarea mea. Poate că am pierdut ceva în acel moment (al vizitei, n.r.), posibil. Dar diferenţa şi inversarea cu cele 70.000 de voturi au fost făcute prin metode care nu sunt cinstite, ci de fraudare, care sunt convins că vor apărea la suprafaţă", a conchis Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici