Geoană: Voi notifica RA-APPS că sunt în curs de mutare şi voi renunţa la contract

Senatorul PSD Mircea Geoană a anunţat, joi, că va notifica RA-APPS despre faptul că este în curs de mutare şi că va renunţa la contractul cu regia, el menţionând că le transmite celor care au pus presiune, inclusiv prin mijloace mediatice, referitor la tema casei în care stă, că sunt „penibili”.

277 afișări
Imaginea articolului Geoană: Voi notifica RA-APPS că sunt în curs de mutare şi voi renunţa la contract

Mircea Geoană (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

”RA-APPS are 700 de locuinţe pe care le închiriază la preţul pieţei. Eu sunt unul din cei 700 de chiriaşi al RA-APPS care plătesc preţul pieţei, un preţ foarte mare. Nu există în acest moment un interes al meu pentru a continua să stau aici. Voi notifica în aceste zile RA-APPS cu privire la faptul că sunt în curs de mutare şi voi renunţa la acest contract”, a spus Geoană.

El le-a transmis celor care au pus presiune, inclusiv prin mijloace mediatice, referitor la tema casei în care stă, că sunt ”penibili”.

Celor care înceară de o manieră penibilă să pună presiune prin orice mod, inclusiv prin mijloace mediatice, pe un rival politic, le spun că sunt absolut penibili şi să nu se mai agite - voi fi în altă casă şi casa revine RA-APPS. Sper să găsească un chiriaş care să plăteadăcă chiria pieţei, aşa cum o plăteam eu”, a spus Geoană.

El a arătat că plăteşte o chirie lunară de peste 3.000 de Euro pentru casa de la RA-APPS.

Senatorul Mircea Geoană, exclus din PSD, a anunţat, pe 28 noiembrie, că a renunţat la funcţia de Înalt reprezentant al prim-ministrului, arătând că a fost o funcţie în mare măsură formală, pe care a acceptat-o "din dorinţa de a da un pic de credibilitate" acţiunii Guvernului.

Mircea Geoană a fost numit în 12 februarie 2014, de către premierul Victor Ponta, drept Înalt Reprezentant al primului-ministru pentru promovarea proiectelor economice strategice şi de diplomaţie publică, post înfiinţat în cadrul Cancelariei premierului, activitatea fiind onorifică şi neremunerată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici