George Pădure, "un pic mai bine pentru dumneavoastră": 1000 de panseluţe distribuite în Herăstrău

Fostul primar al Sectorului 1 George Pădure a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că vrea să candideze din nou, cu sloganul pe care l-a folosit în anii '90, pentru că bucureştenii aşteaptă mai mult de la administraţia locală, în condiţiile în care mare parte din actualii primari au fost arestaţi.

1109 afișări
Imaginea articolului George Pădure, "un pic mai bine pentru dumneavoastră": 1000 de panseluţe distribuite în Herăstrău

George Pădure, "un pic mai bine pentru dumneavoastră": 1000 de panseluţe distribuite în Herăstrău (Imagine: Radu Iordache/ Arhiva Mediafax Foto)

George Pădure a distribuit, duminică, 1000 de ghivece de panseluţe, în Parcul Herăstrău, în semn de protest faţă de sumele cheltuite de autorităţile publice pentru achiziţia şi plantarea florilor, precizând că până acum 650 de bucureşteni au semnat pentru candidatura sa la Primăria Sectorului 1.

George Pădure a declarat, pentru MEDIAFAX, că a decis să candideze cu acelaşi slogan cu care a candidat la începutul anilor 1990 <<Un pic mai bine pentru dumneavoastră!>> pentru că “în politică şi peste tot este nevoie de bun simţ”.

“Asta a fost solganul meu de când am venit în România. În afaceri, în familie, în politică şi peste tot este nevoie de bun simţ. Mi-a rămas sologanul acesta şi îl folosesc mereu. Electoratul mă cunoaşte sub acest slogan. Eu ştiu ce am făcut la acest sector, ce am lăsat în urma mea şi sper ca cei care m-au prins atunci (când eram primar-n.r.) să îşi amintească”, a răspuns George Pădure, întrebat de ce a ales să candideze cu acelaşi sologan.

Întrebat dacă a strâns numărul de semnături necesare să îşi depună candidatura, George Pădurea a afirmat că 650 de persoane au semnat listele pentru susţinetea candidaturii sale, apreciind că duminică acţiunea de strângere a semnăturilor se va încheia.

Fostul primar al Sectorului 1 a afirmat că a revenit în politică, după mai bine de 20 de ani, pentru că bucureştenii aşteaptă mai mult de la un primar decât ce au primit până acum.

“Mă motivează (să candidez-n.r.) tot ce văd în jurul meu. Toţi primarii de sectoare care în mare parte au fost arestaţi, situaţia tuturor sectoarelor, aceste panseluţe pentru care s-au cheltuit aproape un miliard de euro în Bucureşti şi priviţi cum sunt. Mă motivează faptul că bucureştenii aşteaptă mai mult. Am spus că Sectorul 1 merită mai mult”, a mai spus George Pădure.

Fostul primar al Sectorului 1 a mai spus că prima măsură pe care o va lua a dacă va fi ales primar va fi să oprească “cheltuirea banului public, în mod dezordonat, în interes de grup”.

Sloganul de campanie al lui George Pădure a fost: “Un pic mai bine pentru dumneavoastră!”, acelaşi slogan fiind folosit şi pentru firma sa, Gepa Electro Center, în anii '90.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici