George Simion, mesaj pentru Dacian Cioloş: „Cine crezi că te votează?”

Copreşedintele AUR George Simion a comentat pe Facebook anunţul liderului USR, Dacian Cioloş privind acceptarea poziţiei de premier desemnat pentru a forma un nou Guvern. Dar cine crezi că te votează?, a scris Simion pe reţeaua de socializare.

3361 afișări
Imaginea articolului George Simion, mesaj pentru Dacian Cioloş: „Cine crezi că te votează?”

George Simion, mesaj pentru Dacian Cioloş: „Cine crezi că te votează?”

Mesajul lui Dacian Cioloş despre poziţia de premier care i-a fost propusă de preşedintele Klaus Iohannis a devenit viral la puţin timp după ce a fost publicat pe Facebook.

Mii de români au comentat mesajul, iar printre primele comentarii a fost cel al al copreşedintelui AUR George Simion.

„Dar cine crezi că te votează?, a comentat Simion care la rândul său a primit numeroase răspunsuri.

Luni seara, Dacian Cioloş a anunţat că USR îşi asumă responsabilitatea guvernării şi că va porni negocierile cu celelalte partide. Declaraţia a apărut la puţin timp după ce preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a nominalizat pe liderul USR să formeze un nou Guvern.

„Preşedintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern. Este o onoare şi o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiţi, aşa cum am şi anunţat încă de la plecarea USR din guvern. Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării şi să pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este să scoatem România din criză şi pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forţelor politice... Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia preţurilor la energie şi reformele din PNRR.”, a anunţat Cioloş, pe Facebook.

Dacian Cioloş a mai spus că luni seara va fi o şedinţă a Biroului Naţional USR pentru stabilirea echipei de negocieri şi a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici