VIDEO George Simion şi-a chemat susţinătorii să participe, luni, la proteste faţă de restricţii

  • George Simion cheamă oamenii să participe la proteste
  • Protestele organizate de AUR vor avea loc luni
  • Duminică noaptea, sute de oameni din mai multe oraşe au participat la proteste spontane
1580 afișări
Imaginea articolului VIDEO George Simion şi-a chemat susţinătorii să participe, luni, la proteste faţă de restricţii

VIDEO George Simion şi-a chemat susţinătorii să participe, luni, la proteste faţă de restricţii

George Simion, liderul partidului AUR, şi-a chemat susţinătorii să participe, luni, la proteste faţă de restricţiile impuse de autorităţi pentru a stopa creşterea numărului de cazuri de COVID-19. 

Într-o postare pe reţelele de socializare, George Simion cataloghează restricţiile de pandemie drept „aberante”.

„Nu ştiu dacă vouă v-a ajuns cuţitul la os, dar nouă da. Nu ne-aţi votat pentru a sta în băncile din Parlament impasibili la restricţiile pe care ni le impun politrucii în frunte cu Klaus Iohannis. Ce se întâmplă în zilele astea în România este inadmisibil şi de asta trebuie, e de datoria noastră, să ieşim în stradă.

Mâine la ora 17.00 nu mai stăm în casă, nu mai e timpul să stăm în case. E timpul să ieşim în stradă pentru drepturile noastre, pentru libertatea noastre, pentru că aceste restricţii sunt de-a dreptul aberante”, a transmis liderul AUR într-un live pe reţelele de socializare.

El i-a invitat pe toţi cei nemulţumiţi de restricţii, să se adune, luni, la ora 17.00 în faţa sediilor prefecturilor din oraşele în care locuiesc.

În ceea ce priveşte amendarea protestatarilor, George Simion spune că „Avem dreptul constituţional la protest. Nu mai suntem în stare de urgenţă. Dacă respectăm regulile, jandarmii nu au de ce să riposteze”.

Postarea lui George Simion vine în timp ce în mai multe oraşe din ţară sute de oameni au ieşit duminică seara pe străzi pentru a protesta faţă de restricţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici