Gheorghe Ciuhandu, înlocuit de la conducerea PNŢCD Timiş, alături de aproape toţi liderii locali

Gheorghe Ciuhandu, care a condus PNŢCD Timiş timp de 15 ani, a fost înlocuit, marţi, de la conducerea organizaţiei, alături de aproape toţi liderii ei, potrivit unui document ajuns la sediul filialei, marţi, semnat de liderul ţărăniştilor, Aurelian Pavelescu.

517 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Ciuhandu, înlocuit de la conducerea PNŢCD Timiş, alături de aproape toţi liderii locali

Gheorghe Ciuhandu, înlocuit de la conducerea PNŢCD Timiş, alături de aproape toţi liderii locali (Imagine: Mircea Gherase/Mediafax Foto)

PNŢCD Timiş a primit, marţi, un document semnat de liderul ţărăniştilor, Aurelian Pavelescu, prin care acesta informează că a fost numită o altă conducere la filiala judeţeană, astfel că a fost înlocuit şi Gheorghe Ciuhandu.

Ciuhandu a fost înlocuit cu un fost consilier local din Timişoara, Valentin Moldovan, care va fi preşedintele interimar al filialei.

"Documentul comunică decizia de destituire a fostei conduceri a partidului şi numirea unei Comisii Interimare de Conducere Judeţeană a PNŢCD Timiş, cu următoarea componenţă: Valentin Moldovan - preşedinte, Marius Popovici - prim-vicepreşedinte, Dorin Hehn - secretar, Adrian Orza - vicepreşedinte, Ciprian Florin Briceag - vicepreşedinte, Sorin Belei - vicepreşedinte, Ioan Bucătariu - vicepreşedint, Dorel Cădariu - vicepreşedinte, Iancu Canea - vicepreşedinte, Ionel Curuţi - vicepreşedinte, Liviu Popescu - vicepreşedinte", se arată într-un comunicat transmis, marţi, de PNŢCD Timiş.

În acelaşi comunicat se arată că Gheorghe Ciuhandu devine un simplu membru de partid.

Adrian Orza, care se regăseşte în noua conducere a PNŢCD pe acceaşi funcţie, cea de vicepreşedinte, pe care o ocupa şi în echipa lui Ciuhandu, a declarat corespondentului MEDIAFAX, că se va retragere din funcţie.

"Nu am ştiut nimic de decizia de a schimba conducerea PNŢCD Timiş, am aflat la sediu când a venit decizia. Lucrurile au creat o falie adâncă între oamenii apropiaţi din partid. S-a schimbat Biroul Politic, iar eu nu am fost de acord cu aceste modificări, nu mi se pare normal. Nu m-a întrebat nimeni dacă sunt sau nu de acord să fac parte din noua conducere, iar dacă m-ar fi întrebat, răspunsul ar fi fost negativ. Mă retrag din noua conducere, nu am nicio valenţă de a avea funcţii la Biroul Judeţean", a spus Orza.

PNŢCD Timiş urma să organizeze alegeri pentru o nouă conducere la nivel de judeţ în luna septembrie a.c.

Fostul preşedinte, Gheorghe Ciuhandu, anunţase deja, după alegerile locale, că nu îşi mai doreşte funcţii în partid şi că intenţionează să devină simplu membru.

Gheorghe Ciuhandu a condus PNŢCD Timiş în perioada 1995 - 2005. Între anii 2005 - 2007 el a fost preşedintele PNŢCD la nivel naţional, iar din 2007 până acum a revenit la conducerea ţărăniştilor timişeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici