Gheorghe Flutur şi-a depus candidatura la funcţia de secretar general al PDL

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a depus candidatura pentru funcţia de secretar general al partidului în cadrul Convenţiei Naţionale a PDL ce va fi organizată în 30 iunie.

293 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Flutur şi-a depus candidatura la funcţia de secretar general al PDL

Gheorghe Flutur (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Flutur a declarat corespondentului MEDIAFAX că a decis să candideze pentru funcţia de secretar general al PDL întrucât doreşte să se implice în relansarea partidului şi coagularea forţelor de centru-dreapta ca alternativă la actuala coaliţie guvernamentală de centru-stânga.

"Pun la dispoziţie experienţa mea politică de 12 ani în special în domeniul organizării partidului, în coordonarea cu succes a campaniilor electorale şi ca om de echipă", a spus Flutur.

Gheorghe Flutur a fost prim-vicepreşedinte al PDL ales la Convenţia Naţională din 2011.

Democrat-liberalii se vor reuni pe 30 iunie în Convenţia Naţională Extraordinară, în care îşi vor alege noul preşedinte al PDL şi noua conducere a partidului, după ce BPN şi preşedintele Emil Boc au demisionat în urma rezultatelor obţinute de PDL în alegerile locale.

La depunerea candiaturii pentru şefia PDL, Vasile Blaga a declarat că şi l-ar dori în funcţia de secretar general al partidului pe Gheorghe Flutur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici