Gheorghe Popescu: voi continua din poziţia de consilier al prim-ministrului

Fostul mare fotbalist Gheorghe Popescu a anunţat că va rămâne în poziţia de consilier al prim-ministrului. La fel ca în ultimele guverne, Popescu va fi consilierul lui Nicolae Ciucă pe problemele sportului.

1093 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Popescu: voi continua din poziţia de consilier al prim-ministrului

Gheorghe Popescu: voi continua din poziţia de consilier al prim-ministrului

Gheorghe Popescu a anunţat marţi că a acceptat să fie consilierul pe probleme de sport al noului premier Nicolae Ciucă.

„Am avut astăzi onoarea şi plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Şi, din păcate sunt atâtea!”, a anunţat Gheorghe Popescu.

Fostul fotbalist va realiza un plan de acţiune pentru sportul românesc.

„L-am simţit implicat şi dedicat, ca orice militar, şi cred că după ce îi voi prezenta un plan de acţiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”, a precizat Popescu.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a fost numit consilier al prim-ministrului la începutul anului 2018. Atunci, premier era Mihai Tudose, dar Popescu şi-a păstrat funcţia şi în cabinetele conduse de Viorica Dăncilă, Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici