Giorgiana Hosu, propusă de Toader ca adjunct DIICOT, va fi audiată marţi de procurorii CSM

Giorgiana Hosu, propunerea ministrului Justiţiei pentru funcţia de adjunct DIICOT, va fi audiată, marţi, de către Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, care urmează să dea, ulterior, un aviz pozitiv sau negativ.

1205 afișări
Imaginea articolului Giorgiana Hosu, propusă de Toader ca adjunct DIICOT, va fi audiată marţi de procurorii CSM

Giorgiana Hosu, propusă de Toader ca adjunct DIICOT, va fi audiată marţi de procurorii CSM

Procurorul Giorgiana Hosu va susţine, marţi, interviul în faţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a propus-o pe Hosu în funcţia de procuror-şef adjunct al DIICOT, la jumătatea lunii septembrie. Procurorii CSM urmează să avizeze propunerea.

Procurorul Giorgiana Hosu are peste 20 de ani vechime, ea activând ca adjunct al DIICOT în perioada 2013-2015, după ce, anterior a condus vreme de cinci ani Serviciul de combatere a macrocriminalităţii economico-financiare al instituţiei. După ce Alina Bica şi-a dat demisia în 2015 din funcţia de procuror-şef al instituţiei, Giorgiana Hosu a preluat interimatul instituţiei.

Tot marţi, va fi audiată şi Florena-Esther Sterschi, propusă de Toader pentru funcţia de procuror-şef al Secţiei de resurse umane şi documentare din cadrul Parchetului General.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici