Gitenstein: Macovei e mentorul meu, prima pe care o sun când vreau să aflu ce să zic despre justiţie

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, a declarat joi că Monica Macovei este mentorul său şi prima persoană pe care o sună atunci când vrea să afle pentru ce trebuie să pledeze legat de reforma justiţiei din România.

339 afișări
Imaginea articolului Gitenstein: Macovei e mentorul meu, prima pe care o sun când vreau să aflu ce să zic despre justiţie

Monica Macovei (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax foto)

"Monica Macovei pentru mine este inima reformei sistemului judiciar de aici, din România", a spus ambasadorul SUA, într-o conferinţă cu participare internaţională pe teme de justiţie.

El a spus că Macovei este mentorul său.

"A fost ministru al Justiţiei aici, membru al PE, dar cel mai important lucru pentru mine este că ea este mentorul meu", a spus Gitenstein.

Ambasadorul a spus că atunci când vrea să afle pentru ce este corect să pledeze în ceea ce priveşte sistemul de justiţie din România o contactează în primul rând pe Monica Macovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici