Gitenstein: O întâlnire Obama-Băsescu este improbabilă

Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Mark Gitenstein, a declarat joi că o întâlnire între Traian Băsescu şi Barack Obama este improbabilă, deoarece preşedintele american este în prezent concentrat pe problemele interne din Statele Unite.

32 afișări
Imaginea articolului Gitenstein: O întâlnire Obama-Băsescu este improbabilă

Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Mark Gitenstein (Montaj Foto)

Întrebat dacă urmează să aibă o întâlnire între Traian Băsescu şi Barack Obama, Mark Gitenstein, a spus: "Cred că nu este probabil, preşedintele este absorbit în prezent de probleme interne din Statele Unite".

"Congresul este în sesiune. Când congresul este într-o perioadă de lucru preşedintele tinde să fie concentrat pe ceea ce face congresul.(...) Deci cred că este improbabil", a spus Mark Gitenstein.

El a adăugat că este puţin probabil să existe întâlniri bilaterale sau, oricum, numărul întâlnirilor bilaterale pe care le va avea preşedintele Statelor Unite în această perioadă va fi foarte redus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici