Gorghiu a "auzit" că Ponta vrea să amâne până la toamnă votul pentru începerea urmăririi sale penale

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbăta, că a "auzit" că Victor Ponta ar face "orice" să amâne până la toamnă votul din Parlament privind începea urmăririi sale penale, aratând că le solicită celor din PSD "să nu apeleze la scheme şi manevre" care să ducă la amânarea votului.

360 afișări
Imaginea articolului Gorghiu a "auzit" că Ponta vrea să amâne până la toamnă votul pentru începerea urmăririi sale penale

Gorghiu a "auzit" că Ponta vrea să amâne până la toamnă votul pentru începerea urmăririi sale penale

"Nu aş vrea să cred lucrurile care le-aţi auzit dvs astăzi şi ieri, că Victor Ponta va face absolut orice pentru ca votul din Parlament să fie amânat până în toamnă. Nu aş vrea să cred acest lucru, pentru că înseamnă perpetuarea crizei politice, înseamnă efecte catastrofale pentru România, înseamnă că un om care este deja lipsit de ultimul strop de credibilitate pentru cetăţenii României va fi în continuare vedeta şi oaia neagra a presei internaţionale", a spus Gorghiu.

Ea a arătat că le cere liderilor PSD să nu apeleze la tot felul de "scheme şi manevre parlamentare", pentru a amâna votul pentru această solicitare.

"...motiv pentru care le solicit celor din PSD să nu apeleze la tot felul de scheme şi manevre parlamentare, pentru a amâna votul la această solicitare. Îi asigur de tot suportul în rezolvarea acestei situaţii jenante, de a avea un parlament care trebuie să-şi dea votul pentru o cerere de începe a urmăririi penale", a adaugat Gorghiu.

Ea a spus că exista posibilitatea ca Victor Ponta să-şi dea demisia sau să fie demis şi le cere parlamentarilor din PSD, UNPR să vină în jurul PNL, pentru a face o majoritate necesară promovării moţiunii de cenzură.

Gorghiu a arătat că cei de la PSD sunt fie în situaţia de a merge "cu căruţa în zid", dacă îl susţin pe Victor Ponta, fie să aleagă o soluţie de salvare, votând moţiunea de cenzură.

Ea a mai spus că, în opinia sa, Victor Ponta se bucură de prezumţia de nevinovăţie până când se va pronunţa instanţa, însă rămânerea lui în funcţie afectează credibilitatea României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici