Gorghiu a spus de ce este sigură că PSD nu va depune moţiune de cenzură până la finalul legislaturii

Vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu, a afirmat, miercuri, că PSD nu va depune moţiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban în această legislatură, deoarece nu va găsi aliaţi politici pentru acest demers. Liberalul susţine că planul PSD este „sortit eşecului de la bun început”.

491 afișări
Imaginea articolului Gorghiu a spus de ce este sigură că PSD nu va depune moţiune de cenzură până la finalul legislaturii

Motivul pentru care Gorghiu crede că PSD nu va depune moţiune de cenzură până la finalul legislaturii

„Punem pariu că PSD nu va depune moţiune de cenzură până la sfârşitul legislaturii?! Argumentele: nu au pentru ce, nu au de ce şi nu vor găsi aliaţi politici. Pe scurt, o astfel de acţiune a PSD este sortită eşecului de la bun început. De ce? Trebuie doar să observi degringolada din acest partid şi vei înţelege. Cum altfel să vii, la nici măcar o lună de la învestirea noului guvern, cu o moţiune împotriva ministrului de Finanţe, Florin Cîţu? Pentru a spune ce? Că poţi da tu, PSD, copy-paste din postările unui politician? E prea de tot! Nu acesta este obiectivul unei moţiuni! ”, a scris Gorghiu, pe Facebook.

Senatorul PNL a adăugat că scandalul continuu pentru putere este ca la el acasă în interiorul PSD.

„Dacă PSD a intenţionat, însă, o manevră sau o platformă de comunicare, pentru a nu pierde şi aşa interesul din ce în ce mai anemic al susţinătorilor săi, a greşit. Pentru că nu fac decât să confirme că nu mai au cum să ascundă dezastrul lăsat în urma propriei guvernări, că scandalul continuu pentru putere este ca la el acasă în interiorul PSD, dar şi că reforma mult dorită de electoratul lor este utopie”, a subliniat Alina Gorghiu.

Ludovic Orban a declarat că nu îi este teamă de o moţiune de cenzură, dacă Guvernul va trebui să îşi asume răspunderea pentru un pachet de măsuri în domeniul Justiţiei. Premierul a precizat că PSD poate să depună o moţiune la Parlament, dacă nu le convine.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la finalul lunii noiembrie, că partidul nu mai este condus de un <Tătuc> şi Ludovic Orban poate să stea liniştit că nu va fi demis printr-o moţiune de cenzură în această perioadă, o decizie urmând a fi luată după sărbătorile de iarnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici