Gorghiu: Consider votul în cazul Vosganian un ”accident” şi o situaţie de ”neacceptat”

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu consideră votul în cazul senatorului Varujan Vosganian, de respingere a solicitării DIICOT în Senat, drept un ”accident”, menţionând că pe viitor parlamentarii care nu vor vota ”la vedere” vor fi în situaţia nerespectării unei decizii politice a PNL.

488 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Consider votul în cazul Vosganian un ”accident” şi o situaţie de ”neacceptat”

Gorghiu: Consider votul în cazul Vosganian un ”accident” şi o situaţie de ”neacceptat” (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

”Senatori din toate partidele au votat, astăzi, regretabil, pentru a bloca bunul mers al justiţiei. Nu vreau să arunc responsabilitatea asupra acestui vot pe alte partide. Din păcate, nici domnul senator Varujan Vosganian, nici unii dintre colegii din PNL nu au înţeles că parlamentarii nu trebuie să fie mai presus de ceilalţi cetăţeni ai României. Dacă nu vom reuşi să avem încredere în justiţie, nimic nu se va putea schimba în România”, spune Gorghiu, într-o postare pe Facebook.

Copreşedintele PNL susţine că s-ar fi ”aşteptat la o atitudine mai responsabilă şi la mai puţină emoţie din partea senatorilor”.

”Acest vot nu este definitoriu pentru PNL, îl consider un accident. Asemenea situaţii sunt de neacceptat. Parlamentarii PNL care nu vor vota la vedere, de aici înainte, în cazuri similare, vor fi în situaţia de a nu fi respectat o decizie asumată politic de întreaga conducere a PNL”, a mai susţinut Gorghiu.

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind înregistrate 71 de voturi "împotrivă", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici