Gorghiu, despre Oprescu: La sfârşitul mandatului, va veni şi vremea decontului

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a criticat maniera în care Sorin Oprescu îşi îndeplineşte atribuţiile de primar al Capitalei, spunând că la sfârşitul madatului acestuia poate "veni şi vremea decontului".

1049 afișări
Imaginea articolului Gorghiu, despre Oprescu: La sfârşitul mandatului, va veni şi vremea decontului

Gorghiu, despre Oprescu: La sfârşitul mandatului, va veni şi vremea decontului (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Alina Gorghiu a participat joi la lansarea platformei de comunicare online cu bucureştenii, BucureştiSănătos.ro, ocazie cu care europarlamentarul liberal Cristian Buşoi a anunţat că se va înscrie în competiţia internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei.

"Nu ştiu ce face domnul Oprescu, în afară de faptul că nu reuşeşte să dea nicio explicaţie cu privire la ce se întâmplă în Primăria Generală, dar poate că la sfârşitul mandatului va veni şi vremea decontului şi vom afla tot ce nu a făcut primarul general şi au făcut, din punct de vedere penal, colegii săi din Primăria Generală", a declarat la lansare Alina Gorghiu.

Ea a susţinut, de asemenea, că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) nu va priva PNL de candidaturi substanţiale la alegerile locale din 2016, aşa cum voci din rândul adversarilor politici afirmă, în contextul în care deputatul PNL Dan Motreanu, a ajuns în vizorul DNA.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Dan Motreanu este urmărit penal pentru spălare de bani şi folosirea influenţei date de funcţia de conducere în partid, pentru obţinerea de foloase necuvenite, în dosarul lui George Scutaru, Motreanu fiind suspectat că a primit 250.000 euro pentru finanţarea campaniei electorale din 2008, a anunţat joi DNA.

Solomon Wigler, consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, suspendat din funcţie, a fost trimis în judecată de DNA, în 26 iunie, în dosarul în care este acuzat că ar fi luat mită 204.000 de euro pentru intervenţii în aprobarea unor Planuri Urbanistice Zonale necesare construirii a trei supermarketuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici