Gorghiu, despre tentativa de asasinat asupra lui Dragnea: Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns

Alina Gorghiu a declarat, miercuri, la Timişoara, că Liviu Dragnea este stăpânit de o „paranoia specifică unor lideri autoritari din alte state” şi că declaraţia cum că ar fi existat o tentativă de asasinat asupra lui este una de „om defect, ridicol”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

477 afișări
Imaginea articolului Gorghiu, despre tentativa de asasinat asupra lui Dragnea: Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns

Gorghiu, despre tentativa de asasinat asupra lui Dragnea: Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns

Alina Gorghiu, fost preşedinte al PNL, a afirmat, miercuri, la Timişoara, în cadrul unei conferinţe organizată la sediul PNL Timiş, că declaraţia făcută de Liviu Dragnea marţi seara cum că ar fi existat o tentativă de asasinat asupra lui este una care aparţine unui “om defect”.

“Partea în care ne vorbeşte de aşa-zisa tentativă de asasinat este o declaraţie de om defect, o declaraţie de om ridicol. Un om care este stăpânit de paranoia specifică unor lideri autoritari din alte state de prin alte colţuri ale lumii. Credeţi-mă că ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns. Este o situaţie extrem de dificilă şi de delicată pentru România, pentru că cel care face aceste declaraţii este cel care conducere de facto Guvernul României. Este preşedintele principalului partid de guvernământ, este preşedintele Camerei Deputaţilor, este unul dintre cele mai puternici oameni din România. Din păcate, la ora aceasta, nimeni nu-l mai poate lua în serios şi cred că nimeni nu mai creditează delirul său în cascadă”, a afirmat Alina Gorghiu.

Senatorul PNL i-a cerut lui Liviu Dragnea să informeze opinia publică cu privire la data când a făcut plângerea penală cu privire la tentativa de asasinat şi unde, precizând că toate acestea vor arăta într-un final că liderul PSD minte.

“Îi cer public lui Dragnea astăzi să informeze opinia publică transparent despre când a făcut plângerea penală pe tema aşa-zisei tentative de omor, la ce unitate de parchet a făcut-o, în ce dată, care este conţinutul. (...) Să ne spună limpede domnul Dragnea când a depus plângerea şi unde, care sunt cei pe care-i suspectează. Toate astea o să arate un singur lucru: că minciuna domnului Dragnea are picioare scurte şi că este de un ridicol absolut. De altfel, eu anticipiez episodul 2, şi anume că săptămâna viitoare va veni în platourile aceleiaşi televiziuni şi ne va comunica cum la începutul acestui an, probabil în primăvară, l-au răpit extratereştrii şi vreo trei zile s-a bătut cu un om verde şi lipicios, plătit de domnul Trump, dar într-un final a reuşit să scape. Şi abia atunci să vedem pe cine mai întrebăm dacă este adevărat sau nu. Acum putem întreba parchetul”, a declarat Alina Gorghiu.

Fostul preşedinte al PNL a mai precizat că “ne vom trezi cu toţii la realitate” în momentul în care o să “plece Dragnea cu tot cu doamna Dan şi cu doamna Dăncilă. Avem nevoie să respirăm aer normal în România extraordinar de mult. Am deraiat prin această paranoia cu stat paralel, cu asasinate pe bandă rulantă visate de domnul Dragnea, cu lovituri de stat date ca în America de Sud, am deviat de la orice traiect normal şi îmi doresc foarte tare ca această toamnă să însemne începutul revenirii la normalitate”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marţi, că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acest scop, la iniţiativa unui om celebru în lume.

„Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici