Gorghiu: Domnul Ponta ar fi putut să nu rateze o bună ocazie de a fi gentleman

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a susţinut, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, că premierul Victor Ponta "ar fi putut să nu rateze o bună ocazie de a fi gentleman", în replică la urarea lui Ponta de a "nu deveni pedelistă".

287 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Domnul Ponta ar fi putut să nu rateze o bună ocazie de a fi gentleman

Gorghiu: Domnul Ponta ar fi putut să nu rateze o bună ocazie de a fi gentleman (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Dl Ponta ar fi putut să nu rateze o bună ocazie de a fi gentleman, dacă s-ar fi limitat la clasicul «La mulţi ani», cu ocazia zilei de 8 martie", a scris Gorghiu, care într-o altă postare, spune că le doreşte femeilor să aibă "mereu încredere" în ele şi "niciun vis" să nu li se pară "imposibil de împlinit".

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a urat, sâmbătă, în discursul susţinut la Romexpo, în faţa femeilor social-democrate, mult succes co-preşedintelui PNL, Alina Gorghiu, el ţinând să-i adreseze şi urarea de a nu deveni "pedelistă".

"Fiindcă veni vorba de politică şi de femei, vreau să le mulţumesc colegelor noastre de la alte partide care sunt prezente aici. Vreau să-i urez mult succes – cu toată convingerea spun lucrul ăsta – unei colege a noastră de USL, Alina Gorghiu, care acum este preşedinta PNL şi aş vrea să-i urez să nu devină pedelistă tocmai pentru că mi-aduc aminte foarte bine cum am luptat împreună împotriva abuzurilor, împotriva nedreptăţilor, cum am crezut împreună că (...) dialogul, respectul şi civilizaţia trebuie să înlocuiască scandalul, bădărănia, insultele şi acuzele pe care le-am avut timp de zece ani", a spus Ponta, în discursul său.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici