Gorghiu îi cere lui Cioloş demiteri după adoptarea, în Senat, a pensiilor aleşilor locali

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut marţi prim-ministrului Dacian Cioloş să-l demită pe secretarul de stat din ministerul condus de Vasile Dîncu Cezar Radu Soare, cel care a fost de acord, în Senat, cu legea pensiilor aleşilor locali, deşi Guvernul s-a opus actului normativ.

1724 afișări
Imaginea articolului Gorghiu îi cere lui Cioloş demiteri după adoptarea, în Senat, a pensiilor aleşilor locali

Gorghiu îi cere lui Cioloş demiteri după adoptarea, în Senat, a pensiilor aleşilor locali

Potrivit unor surse din PNL, solicitarea i-a fost adresată de către Alina Gorghiu prim-ministrului în cadrul întâlnirii pe care Dacian Cioloş o are cu liderii PNL, la solicitarea acestora din urmă.

Liberalii s-au arătat iritaţi de faptul că secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării regionale şi Administraţiei Publice Cezar Radu Soare a susţinut, în cadrul Comisiei juridice a Senatului, amendamentele admise la legea privind pensiile speciale pentru aleşii locali.

Actul normativ a fost revotat marţi de Senat, după ce Guvernul l-a atacat la CCR, iar Curtea l-a declarat neconstituţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici