Gorghiu: Mi-aş dori o prezenţă cât mai activă a lui Crin Antonescu în politică

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu spune că şi-ar dori "o prezenţă cât mai activă" a fostului lider liberal Crin Antonescu în politică, ea afirmând că se consultă în luarea deciziilor politice cu foştii preşedinţi ai partidului, inclusiv cu Antonescu.

478 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Mi-aş dori o prezenţă cât mai activă a lui Crin Antonescu în politică

Crin Antonescu (Imagine: Justin Stavaru/Mediafax Foto)

Alina Gorghiu a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că şi-ar dori o prezenţă cât mai activă a lui Crin Antonescu în prim-planul politicii româneşti.

"Eu mi-aş dori, i-am spus-o şi personal, o spun şi public, mi-aş dori o prezenţă cât mai activă din partea domnului Crin Antonescu în politica românească. Este un personaj al cărui loc nu va putea fi luat niciodată de nimeni. Dar îşi gestionează cum consideră domnia sa prezenţa politică", a spus Alina Gorghiu.

Ea a precizat că Antonescu este, în calitate de fost preşedinte, membru de drept în conducerea Biroului Politic Naţional.

"Este un loc pe care niciodată nimeni n-o să i-l ia. Mi-aş dori foarte tare să fie prezent alături de noi în permanenţă. Este opţiunea domniei sale", a adăugat copreşedintele PNL.

Alina Gorghiu a menţionat că se consultă frecvent cu Crin Antonescu, cu Mircea Ionescu Quintus şi cu foşti preşedinţi liberali, "pentru că aşa e firesc".

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu declara, miercuri, în cadrul concertului aniversar al PNL, că este "ultima oară când se adresează unei asemenea adunări liberale" şi că le urează să aibă puterea de apăra Parlamentul şi prezumţia de nevinovăţie, chiar dacă sunt arestaţi adversari politici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici