Gorghiu: Nu s-a pus problema acum ca Ungureanu să revină la PNL, e prea calificat pentru Parlament

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni seara că nu s-a pus problema în acest moment ca fostul şef SIE Mihai Răzvan Ungureanu să revină în PNL, spunând că ar fi "prea calificat" pentru a fi parlamentar.

1048 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Nu s-a pus problema acum ca Ungureanu să revină la PNL, e prea calificat pentru Parlament

Gorghiu: Nu s-a pus problema acum ca Ungureanu să revină la PNL, e prea calificat pentru Parlament

"Nu s-a pus problema în acest moment. (...) Eu cred că nu poţi să vii de pe poziţia de proaspăt demisionar şef SIE într-un partid politic, într-o funcţie atât de importantă. Că în timp poţi să te obişnuieşti din nou cu statutul de civil şi să devii membru al unui partid politic, e firesc", a spus Alina Gorghiu la Antena 3.

De asemenea, liderul liberal a amintit de candidatura lui Teodor Meleşcanu la alegerile prezidenţiale, după ce a demisionat de la conducerea SIE, spunând că a criticat la momentul respectiv decizia.

"Este un raţionament de bun simţ. Un şef de instituţie gen SIE, SRI are un bagaj de informaţii care cred eu că l-ar face , ca să mă exprim aşa pe un ton de glumă, prea calificat pentru poziţia de parlamentar. (...) Eşti deţinătorul unui set de informaţii pe care un civil de rând nu le are şi cred că n-ai voie să-ţi foloseşti această poziţie de forţă pentru a dezechilibra o orânduire firească în politica românească. Din păcate nu s-a respectat regula asta în România. O pauză cred că e bine venită", a mai spus Gorghiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici