Gorghiu: Oprescu a irosit 10 milioane de euro, fără să rezolve problema bicicliştilor

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, îl critică pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu, arătând că edilul a irosit 10 milioane de euro pentru pistele de bicicletă fără a rezolva însă problema ciclismului urban sau a "traficului imposibil" din Bucureşti.

146 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Oprescu a irosit 10 milioane de euro, fără să rezolve problema bicicliştilor

Gorghiu:Oprescu a irosit 10 milioane de euro, fără să rezolve problema bicicliştilor (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

Sorin Oprescu nu va fi niciodată aliatul bucureştenilor care aleg să se deplaseze cu bicicleta prin Capitală, nici al celor care aşteaptă soluţii pentru traficul imposibil din oraş. Atunci când a simulat interesul pentru problemele bicicliştilor, a irosit peste 10 milioane de euro pe aşa-zise piste de bicicletă – în realitate, desene pe asfalt – închise ulterior de Poliţia Rutieră pentru că erau nefuncţionale", a scris Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

Ea a adăugat că speră că la alegerile locale din 2016 vor conta proiectele candidaţilor pentru infrastructura şi promovarea folosirii bicicletei ca mijloc de transport în oraş.

"Am speranţa că la alegerile locale din 2016 vor conta mai mult şi proiectele candidaţilor pentru încurajarea ciclismului urban: ce au de gând să facă pentru infrastructură şi cum vor să promoveze folosirea bicicletei ca mijloc de transport în oraş", a mai susţinut Gorghiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici