Gorghiu spune că există stabilitate politică în România: Nu s-a pus problema scoaterii UDMR de la guvernare

„Nici măcar o secundă nu s-a pus problema, nu s-a discutat, nu s-a evaluat scenariul scoaterii UDMR de la guvernare”, spune vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu.

129 afișări
Imaginea articolului Gorghiu spune că există stabilitate politică în România: Nu s-a pus problema scoaterii UDMR de la guvernare

„Colaborarea cu PSD, până acum, a adus stabilitate României. Deci da, putem funcţiona şi am demonstrat că putem să aducem stabilitate, creştere economică, chiar dacă uneori au fost şi momente mai puţin plăcute”, spune Alina Gorghiu, întrebată dacă are încredere în PSD.

Ea afirmă că în şedinţele liderilor PNL „nici măcar o secundă nu s-a pus problema, nu s-a discutat, nu s-a evaluat scenariul scoaterii UDMR de la guvernare”.

„Orice fel de discuţie politică despre rotativă, despre cum o să arate următorul guvern este prematură”, mai spune Gorghiu.

De asemenea, ea a comentat atacurile dintre social-democraţi şi liberali. Gorghiu spune că, în opinia sa, ”genul acesta de tachinări între lideri, mici împunsături nu profită nimănui”.

„Eu nu ştiu să fi zis cineva în şedinţa de partid despre anumite persoane, nominal. Ne dorim în schimb o colaborare mai articulată şi cred eu că această dorinţă este una firească. E absolut normal să îţi doreşti întotdeauna să funcţionezi în această coaliţie fără să fii atacat din când în când de colegii cu care stai la masă. S-am mai întâmplat au mai fost momente când colegi dintr-o parte sau din alta au simţit nevoia să îşi atace colegii de coaliţie. Nu ne face bine nici nouă nici lor, nici altora, nici cetăţenilor”, a adăugat Gorghiu.

PSD şi PNL se pregătesc pentru rocada din luna mai, când postul de premier urmează să fie preluat de Marcel Ciolacu de la Nicolae Ciucă, iar cele două partide vor face un anumit schimb de ministere şi posturi în Guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici