Grapini, aleasă vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţa Internă şi Protecţia Consumatorilor din Parlamentul European

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a fost aleasă, miercuri, vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor, comisia IMCO, potrivit unui anunţ de presă al eurodeputatului.

364 afișări
Imaginea articolului Grapini, aleasă vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţa Internă şi Protecţia Consumatorilor din Parlamentul European

Grapini, aleasă vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţa Internă şi Protecţia Consumatorilor din Parlamentul European

“Sunt onorată de această alegere, le mulţumesc europarlamentarilor, colegi de Comisie, care m-au votat! Mă bucur că voi putea reprezenta, şi în acest nou mandat, interesele IMM-urilor, ale producătorilor, ale economiilor statelor membre, dar mai ales ale consumatorilor! M-am luptat pentru tratament corect, pentru renunţarea la diferenţe de abordare politică şi economică Est-Vest, pentru eliminarea calităţii duble a produselor, asta voi face şi pe viitor. IMM-urile, oriunde s-ar afla, au nevoie de sprijin concertat pentru a se putea dezvolta, consumatorii se bazează pe noi pentru că le-am garantat respectarea drepturilor, într-o Europă unită şi justă!”, a transmis, de la Bruxelles, Maria Grapini, potrivit sursei citate.

Tot miercuri, eurodeputatul UDMR Iuliu Winkler a fost reales în funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru Comerţ Internaţional (INTA) a Parlamentului European, potrivit unui comunicat de presă al europarlamentului.

De asemenea, Dragoş Pîslaru, europarlamentar PLUS, anunţă pe Facebook că a fost votat coordonator al Comisiei pentru muncă şi afaceri sociale (EMPL) din partea Grupului Renew Europe, iar ca priorităţi are finanţarea şi dezvoltarea serviciilor comunitare integrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici