Graţiela Gavrilescu: Protocolul cu PSD-ALDE nu a fost denunţat din punct de vedere legal

Graţiela Gavrilescu, exclusă vineri din ALDE, a anunţat, printr-o postare făcută pe Facebook, că “protocolul cu PSD-ALDE nu a fost denunţatdin punct de vedere legal”.

131 afișări
Imaginea articolului Graţiela Gavrilescu: Protocolul cu PSD-ALDE nu a fost denunţat din punct de vedere legal

Graţiela Gavrilescu: Protocolul cu PSD-ALDE nu a fost denunţat din punct de vedere legal

Referitor la excluderea sa din ALDE, Gavrilescu a precizat că “ dacă cineva mi-ar fi spus, acum 5 ani, când i-am transmis prerogativele de preşedinte al ALDE lui Călin
Popescu Tăriceanu, că mâna cu care am scris şi am semnat toate documentele de înfiinţare a acestui partid îmi va fi muşcată, fără nicio remuşcare, de acesta, cu siguranţă, nu aş fi crezut”

“Dar, unii oameni, odată urcaţi pe scaunul puterii şi ameţiţi de linguşelile consilierilor de conjunctură, uită cine le-a fost alături la greu. Şi uită cum au ajuns sus şi încep să creadă că li se cuvine orice, oricând, oricum, veşnic, din partea tuturor. Lui şi marilor bărbaţi politici, care, astăzi ( vineri n.r.), au decis, pe furiş, fără curajul de a mă privi în ochi!, să mă radieze din ALDE, le pregătesc şi eu o surpriză, în instanţă”, a scris Graţiela Gavrilescu, pe Facebook.

Aceasta consideră că deciziile luate în Delegaţia Permanentă din 26 august sunt lovite de nulitate, pentru ca întrunirea acesteia nu s-a făcut statutar.

“ 1. Protocolul cu PSD-ALDE nu a fost denunţat din punct de vedere legal. 2. Retragerea de la guvernare devine caducă 3. Aprobarea susţinerii candidaturii domnului Mircea Diaconu- la fel şi 4. Şi, ghinion!, inclusiv alianţa cu ProRomania are aceeaşi soartă! De altfel, toate documentele ALDE, care au emanat ulterior acestei Delegaţii sunt lovite de nulitate, cu atât mai mult cele de astăzi, adoptate, aşa cum s-a anunţat public, într-o ÎNTĂLNIRE INFORMALĂ! Destructurarea partidului este obiectivul preşedintelui ALDE? Nu aşa se conduce!”, a adăugat Gavrilescu.

ALDE a anunţat vineri oficial că, în şedinţa de vineri a Biroului Politic Executiv, s-a luat decizia de a-i exclude pe Teodor Meleşcanu, Graţiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu, adică cei care au acceptat funcţii în Senat, respectiv Guvern, din partea PSD.

 

Taguri:
psd,
alde,
gavrilescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici