Grindeanu a pus gând rău Guvernului Cîţu: Ţinta noastră e să ajungem la anticipate

  • Cei 157 de parlamentari social-democraţi vor vota marţi moţiunea de cenzură.
  • Ţinta PSD este organizarea alegerilor anticipate, spune prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu.
  • „Ca să citez din clasici în viaţă, ajungem acolo primul ”, a comentat fostul premier.
362 afișări
Imaginea articolului Grindeanu a pus gând rău Guvernului Cîţu: Ţinta noastră e să ajungem la anticipate

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Lucrurile încep să se clarifice şi de marţi vom şti un lucru sigur - acest guvern pleacă acasă. Noi asigurăm că 157 de parlamentari PSD vor vota această moţiune de cenzură. (...) Eu sper ca într-un final să realizeze şi preşedintele României care îi e rolul dat de Costituţie, anume acela de mediator”, spune Sorin Grindeanu.

El afirmă că PSD vrea organizarea alegerilor anticipate.

„Noi trebuie să mergem spre anticipate. (...) Noi nu votăm niciun guvern cu premier PNL, USR şi aşa mai departe. Ţinta noastră e să ajungem la anticipate. Ca să citez din clasici în viaţă, ajungem acolo primul <pas cu pas>. Primul pas va fi ziua de marţi. (...) Mergem cu propunere de alegeri anticipate”, adaugă Grindeanu.

El respinge ideea susţinerii unui guvern minoritar sau a unui guvern tehnocrat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici