Video Grindeanu, aşteptat la sediul PSD Timiş de câteva sute de susţinători care au scandat "Jos, Dragnea": Am venit azi acasă pentru că am vrut să văd dacă în Timişoara, Banat, mai există oameni cărora nu le e frică

Premierul Sorin Grindeanu a fost aşteptat de câteva sute de persoane la sediul PSD Timiş, acolo unde urmează o discuţie cu mai mulţi lideri locali. Oamenii au scandat "Grindeanu, premier" şi "Jos Dragnea".

1804 afișări

"Am venit azi acasă pentru că am vrut să văd dacă în Timişoara, Banat, mai există oameni cărora nu le e frică. I-am cerut lui Dragnea să ne spună, să garanteze în faţa partidului că această aventură nu va face ca PSD să piardă guvernarea. Nu a putut. Acest lucru e bătaie de joc la adresa tuturor", le-a spus Grindeanu celor strânşi în faţa sediului PSD Timiş.

Susţinătorii care au venit din Caraş Severin şi mai multe localităţi din Timiş şi au scandat "Grindeanu, premier" şi "Jos Dragnea".

Premierul a spus din nou că îi cere lui Liviu Dragnea să convoace un Congres în partid. "Cel care fuge de oameni nu are cum să fie preşedinte, de asta i-am cerut demisia", a declarat şeful Executivului.

Sorin Grindeanu îşi caută susţinere în organizaţiile locale pentru a rămâne la Palatul Victoria. Organizaţia din Timiş, acolo unde a fost şi lider până la excludere, a anunţat deja că este de partea premierului. PSD Timiş are 4 deputaţi şi 2 senatori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici