Grindeanu, despre podul de la Brăila: Vreau ca întârzierile să fie recuperate

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu susţine că până la sfârşitul acestui an trebuie să se circule pe podul de la Brăila şi că întârzierile trebuie recuperate.

208 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, despre podul de la Brăila: Vreau ca întârzierile să fie recuperate

Grindeanu, despre podul de la Brăila: Vreau ca întârzierile să fie recuperate

Potrivit ministrului Sorin Grindeanu, până acum au fost ridicate mai puţin de jumătate dintre cele 86 de tabliere.

„Faţă de acum câteva luni, lucrurile au înaintat destul de bine, dar nu foarte bine, ca să fiu cât se poate de corect. Până acum trebuiau ridicate toate cele 86 de tabliere. S-au ridicat mai puţin de jumătate. Deci sunt un pic în întârziere şi vor trebui să recupereze acest timp”, a declarat Sorin Grindeanu.

Acesta susţine că întârzierile trebuie să fie recuperate, iar constructorul trebuie să îşi respecte termenele asumate.

Astfel, podul şi drumurile de acces trebuie finalizate până la încheierea lui 2022, iar întregul contract trebuie finalizat anul viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici