Grindeanu, despre „rotativă”: Dacă poate fi îmbunătăţit protocolul de guvernare, o vom face

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu afirmă, joi, că protocolul de guvernare, care prevede, pe lângă schimbarea premierului, schimbul unor ministere între PSD şi PNL, că documentul ar putea fi „îmbunătăţit”.

270 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, despre „rotativă”: Dacă poate fi îmbunătăţit protocolul de guvernare, o vom face

Grindeanu, despre „rotativă”: Dacă poate fi îmbunătăţit protocolul de guvernare, o vom face

„Avem un acord semnat în urmă cu un an şi ceva, acel acord spune diverse lucruri. Deci de acolo se pleacă. Dacă în schimb se va considera de toate părţile semnatari ai acelui protocol că poate fi îmbunătăţit acel protocol semnat în noiembrie 2021, şi PSD, şi PNL, şi UDMR şi minorităţile că acel lucru poate fi îmbunătăţit pentru buna funcţionare a Guvernului, acest lucru va fi făcut”, spune Sorin Grindeanu.

El spune că, deocamdată, funcţionează protocol agreat în 2021.

„Deocamdată plecăm de la acel protocol semnat în noiembrie 2021”, adaugă el.

Jurnaliştii l-au întrebat dacă PSD va iniţia omodificarea protocoluluivde guvernare, Grindeanu a spus: „Mai avem până atunci. O să vedem”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici