Grindeanu, discuţii cu vicepreşedintele Comisiei Europene despre soarta Tarom şi CFR Marfă

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că a avut miercuri „discuţii constructive” cu vicepreşedintel Comisiei Europene Margrethe Vestager despre soarta companiilor Tarom şi CFR Marfă.

403 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, discuţii cu vicepreşedintele Comisiei Europene despre soarta Tarom şi CFR Marfă

Sorin Grindeanu a anunţat miercuri pe Facebook că, împreună cu vicepreşedintele Comisiei Europene Margrethe Vestager, a agreat cea mai bună soluţie pentru restructurarea Tarom.

„Variantele de lucru discutate şi convenite vor asigura stabilitatea economică a acestei companii”, susţine ministrul Transporturilor.

El anunţă că pentru CFR Marfă au fost stabilite principiile pe baza cărora va fi recuperat ajutorul de stat acordat acestui transportator feroviar.

„Au fost conveniţi inclusiv parametrii în care poate funcţiona un operator care să deservească interesele comerciale şi strategice ale statului român”, a mai scris pe reţeaua de socializare ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici