Grindeanu: Moţiunea de cenzură va pune „Stop” unei guvernări haotice şi dezinteresate

  • Moţiunea de cenzură va pune „Stop” unei guvernări haotice şi dezinteresate total de problemele oamenilor, scrie Sorin Grindeanu.
  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat miercuri că moţiunea de cenzură se va vota luni – 31 august.
  • La rândul său, preşedintele Iohannis a spus că PSD doreşte „pur şi simplu să arunce ţara în aer, prin moţiunea de cenzură”
1902 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: Moţiunea de cenzură va pune „Stop” unei guvernări haotice şi dezinteresate

Grindeanu: Moţiunea de cenzură va pune „Stop” unei guvernări haotice şi dezinteresate

„Moţiunea de cenzură va pune STOP unei guvernări haotice şi dezinteresate total de problemele oamenilor. Jaful şi incompetenţa trebuie oprite! O guvernare căreia i se pare normal ca şefii poliţiei să se întâlnească cu interlopii, dar anormal să asigure măşti pentru profesori şi elevi trebuie să PLECE! O guvernare care are grijă doar de propriile buzunare, dar nu este îngrijorată deloc de scăderea nivelului de trai al populaţiei trebuie să PLECE!”, este mesajul postat de Sorin Grindeanu pe Facebook.

                   

În opinia acestuia, în locul Guvernului Orban trebuie să vină o echipă capabilă să gestioneze criza sanitară, să deschidă şcolile în siguranţă, să respecte legislaţia ţării şi să sprijine în mod real mediul de afaceri românesc.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat miercuri că moţiunea de cenzură se va vota luni – 31 august.

În replică, preşedintele Klaus Iohannis a spus că PSD doreşte „pur şi simplu să arunce ţara în aer, prin moţiunea de cenzură” şi şi-a manifestat speranţa să existe „suficientă înţelepciune în Parlament” să nu treacă moţiunea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici