Grindeanu: Se redeschide o linie feroviară spre frontiera cu Moldova, pentru sprijinirea refugiaţilor

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă că se redeschide linia feroviară Zorleni - Fălciu – Frontiera cu R. Moldova, pentru gestionarea mai eficientă a fluxurilor de refugiaţi.

605 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: Se redeschide o linie feroviară spre frontiera cu Moldova, pentru sprijinirea refugiaţilor

Se redeschide o linie feroviară spre frontiera cu Moldova, pentru sprijinirea refugiaţilor

„Se redeschide linia feroviară Zorleni - Fălciu – Frontiera cu R. Moldova, pentru gestionarea mai eficientă a fluxurilor de refugiaţi! Continuăm astfel eforturile concrete pentru sprijinirea persoanelor refugiate din Ucraina, care sosesc în România prin frontiera cu Republica Moldova”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

El precizează că CFR a intervenit în regie proprie pentru a permite circulaţia în condiţii de siguranţă pe acest sector de cale ferată şi pentru repunerea în funcţiune a Haltei Fălciu.

„Luăm în mod constant toate măsurile necesare pentru asigurarea unor coridoare de tranzit care să asigure legături eficiente cu alte oraşe importante din România dar şi cu Punctele de Trecere a Frontierei cu ţările vecine”, conchide Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici