Grindeanu vrea toată puterea: PSD îşi doreşte ambele funcţii, de premier şi de ministru de Finanţe

  • PSD îşi doreşte ambele funcţii, de premier şi de ministru de Finanţe, spune, luni, prim-vicepreşedintele social-democraţilor Sorin Grindeanu.
  • Liderul PNL a afirmat că ar fi un pericol dacă ministru de Finanţe ar fi de la PSD.
3399 afișări
Imaginea articolului Grindeanu vrea toată puterea: PSD îşi doreşte ambele funcţii, de premier şi de ministru de Finanţe

Grindeanu vrea cele mai importante portofolii de la PNL: PSD îşi doreşte ambele funcţii, de premier şi de ministru de Finanţe

„Ambele”, a răspuns Sorin Grindeanu, întrebat dacă PSD îşi doreşte funcţia de premier sau pe cea de ministru de Finanţe.

Totodată, social-democratul refuză să spună care va fi „taxa pe lux” şi afirmă că impunerea obligativităţii depunerii declaraţiilor de avere nu face parte din negocierile cu PNL.

„Veniturile peste o anumită cotă, care trebuie să fie foarte sus, venituri excepţionale de milioane de euro, să fie impozitate la fel ca în restul Europei, mai mult decât acel 16%. (...) E normal să fie discuţii aprofundate, pentru că vorbim de viziuni diferite între cele mai mari partide din România”, mai spune prim-vicepreşedintele PSD.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, spunea că e un pericol ca Ministerul de Finanţe să ajungă la PSD.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
grindeanu,
cîţu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici