Grupul parlamentar al PNL din Senat are un nou lider

Senatorii au luat, miercuri, la şedinţa de plen, act asupra deciziei prin care liberalul Florin Cîţu devine liderul de grup al senatorilor PNL, în urma demisiei din funcţie a liberalului Iulian Dumitrescu.

961 afișări
Imaginea articolului Grupul parlamentar al PNL din Senat are un nou lider

Grupul parlamentar al PNL din Senat are un nou lider

De asemenea, senatorul Mario Oprea a devenit viceliderul grupului PNL. Anunţurile au fost făcute în plenul Senatului, miercuri, de viceliderul grupului PNL, Eugen Pîrvulescu.

Liderul grupului PNL din Senat, Iulian Dumitrescu, a renunţat, luni, la funcţie, preşedintele partidului propunându-l pe Florin Cîţu pentru a prelua această funcţie.

Tot luni, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că decizia de retragere a lui Iulian Dumitrescu de la şefia grupului parlamentar din Senat a fost luată de comun acord şi că acesta i-a tranmis că vrea să se concentreze pe conducerea filialei liberale din Prahova.

„Decizia domnului Iulian Dumitrescu de a se retrage de la conducerea grupului parlamentar de la Senat este o decizie care îi aparţine, pe care a luat-o în urma unei discuţii pe care a avut-o cu mine, iar ideea retragerii domniei sale de la conducerea grupului parlamentar din Senat nu înseamnă o dezangajare a domnului Dumitrescu, ci înseamnă o consacrare mai serioasă asupra exercitării atribuţiilor extrem de importante pe care le are în partid, anume atribuţia de prim-vicepreşedinte al PNL pe relaţia cu mediul de afaceri şi cu societatea civilă şi de asemenea funcţia de preşedinte al uneia dintre cele mai puternice organizaţii a partidului, filiala PNL Prahova. Decizia este una luată de comun acord. Este o decizie prin care domnul Dmitrescu va aloca mai mult timp şi mai multă energie pentru întărirea relaţiilor cu mediul de afaceri şi cu societatea civilă”, a afirmat Ludovic Orban, luni, la Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici