Grupurile UDMR au decis, în unanimitate, să voteze împotriva Guvernului Ponta

Grupurile parlamentare reunite ale UDMR au decis, luni, în unanimitate, să voteze împotriva Guvernului Ponta. Anunţul a fost făcut după şedinţa comună a senatorilor şi deputaţilor Uniunii, de către preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

125 afișări
Imaginea articolului Grupurile UDMR au decis, în unanimitate, să voteze împotriva Guvernului Ponta

Kelemen Hunor (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

El a precizat că reprezentanţii UDMR au analizat toate capitolele, inclusiv cele economice şi macroeconomice, din programul de guvernare şi vor prezenta poziţia Uniunii în Camerele reunite cu privire la acest document.

Kelemen Hunor a spus că parlamentarii UDMR, întruniţi în şedinţă comună, au analizat programul de guvernare, precum şi situaţia creată după demiterea Guvernului Ungureanu.

"Lăsăm - şi trebuie să se întâmple acest lucru - calea liberă pentru dialog politic în continuare, aşa cum am făcut şi în perioada în care eram în coaliţia de guvernare şi, de fiecare dată, deciziile şi iniţiativele Guvernului vor fi analizate de către colegii noştri", a subliniat liderul UDMR.

Preşedintele Uniunii a mai arătat că organizaţia pe care o conduce va adopta "o poziţie constructivă în opoziţie".

Plenul Parlamentului se reuneşte, de la ora 16.00, pentru votul de învestitură a Guvernului Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici