Guran (PNL): Rocada premierilor se poate face şi mâine, dacă vrea PSD

PNL şi-a propus să predea postul de premier PSD-ului când vrea PSD-ul, chiar şi mâine, declară la RFI vicepreşedintele liberal Virgil Guran. El critică atitudinea social-democraţilor privind rocada: „PSD a zis lasă să rezolve aceste crize premierul liberal şi o să venim noi după ce este linişte”.

249 afișări
Imaginea articolului Guran (PNL): Rocada premierilor se poate face şi mâine, dacă vrea PSD

Guran (PNL): Rocada premierilor se poate face şi mâine, dacă vrea PSD

„Trebuie s-o facem (rocada premierilor - n.r.), pentru că există un protocol, pe care noi am vrut să-l respectăm, liberalii, aţi văzut că s-a pus la dispoziţie premierul. E o părere a mea, nu este neapărat a partidului, cred eu că colegii noştri de coaliţie de la PSD au zis lasă să rezolve aceste crize premierul liberal şi o să venim noi după ce este linişte. În mod normal, trebuia să se respecte protocolul, dar noi ne asumăm întotdeauna o responsabilitate, este foarte adevărat că asta de multe ori ne aduce prejudicii de imagine, dar cred eu că oamenii care judecă în profunzime ar trebui să vadă că ne asumăm şi cei care îşi asumă merită respect de multe ori”, spune Virgil Guran

El afirmă că PNL şi-a propus să predea postul de premier PSD-ului „când vrea PSD-ul, chiar şi mâine”.

„Ne-am propus să predăm postul PSD-ului când vrea PSD-ul să vină să preia. Dacă mâine vine PSD-ul, mâine va prelua PSD-ul. Dacă vine peste o săptămână, peste o săptămână. Nu e o problemă, noi ne ţinem de cuvânt, este un protocol, trebuie realizat. Cred că în politică aşa se poate căpăta încredere din nou în faţa populaţiei, în faţa coaliţiei şi aşa mai departe, respectând ceea ce spunem. (...) Bine, noi ne asumăm în continuare să rezolvăm, că nu plecăm, suntem la guvernare, dar cred eu că nu ar influenţa în mod negativ această rocadă. Tot acest Guvern, este tot această alianţă, deci soluţiile pot să fie aceleaşi, nu se pot schimba soluţiile doar schimbând premierul, dar este un protocol pe care trebuie să-l respectăm”, încheie Guran.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici