Guvernul a eliminat obligaţia declaraţiei pentru compensarea energiei electrice

Guvernul a adoptat miercuri o ordonanţă prin care este eliminată obligaţia depunerii unei declaraţii pentru compensarea energiei electrice în cazul consumatorilor care deţin mai multe unităţi locative.

1048 afișări
Imaginea articolului Guvernul a eliminat obligaţia declaraţiei pentru compensarea energiei electrice

Potrivit secretarului de stat în Ministerul Energiei, Dan Drăgan, ordonanţa aduce noi clarificări referitoare la monitorizarea şi punerea în aplicare a plafoanelor şi a compensărilor pentru persoanele fizice care deţin mai multe unităţi locative.

„Prin această ordonanţă, beneficiarii acestei măsuri de compensare a preţului plafonat la 0,68 lei Kw/h sunt toţi cei care deţin mai multe unităţi locative, din acest punct de vedere pentru a evita o supraaglomerare, un efort care nu trebuie depus şi un efort semnificativ la sfârşitul anului, toţi consumatorii casnici care deţin mai multe unităţi locative vor beneficia de această compensare fară necesitatea de a depune o declaraţie în acest sens”, a spus secretarul de stat.

„Celelalte categorii de consumatori rămân beneficiari în continuare ai acestei ordonanţe, şi aici mă refer la familiile monoparentale, la persoanele care utilizează dispozitive medicale şi totodată la familiile care au în întreţinere cel puţin trei copii”, a adăugat acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici