Guvernul le-ar putea acorda bugetarilor încă două zile libere

Executivul are, vineri, în discuţie şi posibil aprobare un proiect de hotărâre prin care 27 decembrie 2019 şi 3 ianuarie 2020 să fie declarate zile libere pentru persoanele care lucrează în autorităţile şi instituţiile publice, au declarat surse guvernamentale, pentru MEDIAFAX.

3716 afișări
Imaginea articolului Guvernul le-ar putea acorda bugetarilor încă două zile libere

Guvernul le-ar putea acorda bugetarilor încă două zile libere

Întrebat despre subiect, joi, la Radio România Actualităţi, Ludovic Orban a spus „vom lua o decizie privitoare la această chestiune”.

Potrivit agendei oficiale a premierului, şedinţa de Guvern va începe vineri la ora 08.00.

Şeful Executivului va fi apoi prezent la Timişoara la comemorarea care va marca împlinirea a 30 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici