Guvernul reînfiinţează Cancelaria prim-ministrului

426 afișări
Imaginea articolului Guvernul reînfiinţează Cancelaria prim-ministrului

Guvernul a adoptat un act normativ prin care se reînfiinţează Cancelaria prim-ministrului pentru o mai bună coordonare a activităţilor aparatului de lucru al prim-ministrului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

“Se reînfiinţează cancelaria prim-ministrului în cadrul aparatului de lucru a Guvernului, o structură fără personalitate juridică, subordonată prim-ministrului. A mai funcţionat în trecut această structură şi decizia de reînfiinţare a fost luată pentru o mai bună coordonare a activităţilor aparatului de lucru al prim-ministrului. S-a creat cadrul normativ pentru înfiinţarea cancelariei prim-ministrului. Este o OUG. Urmează acte subsecvente pentru operaţionalizare”, a spus Nelu Barbu după şedinţa Guvernului.

Guvernul Sorin Grindeanu a desfiinţat Cancelaria premierului în prima sa şedinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici