Guvernul se reuneşte, marţi, într-o şedinţă specială, pentru prima rectificare bugetară din 2015

Guvernul se va reuni, marţi, într-o şedinţă specială, în care se va aproba prima rectificare bugetară din acest an, a anunţat premierul Victor Ponta, şeful Executivului precizând totodată că rectificarea este una pozitivă şi criticând faptul că multe instituţii nu au cheltuit banii.

1079 afișări

"Marţi avem şedinţă de Guvern pe rectificare. Vestea bună este că nimeni nu pierde niciun leu. Este o rectificare pozitivă, avem mai mulţi bani decât s-a trecut în Legea bugetului. Vestea proastă este că mulţi dintre dumneavoastră, şi nu vorbesc de miniştri, vorbesc de instituţii, nu aţi reuşit să cheltuiţi banii pe care îi aveţi. Asta nu e o veste bună, să aveţi bani şi să nu-i cheltuiţi, deci trebuie să găsiţi o soluţie să folosiţi banii pe care i-am strâns la buget", le-a spus Ponta miniştrilor.

Premierul a făcut acest anunţ, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici