H.Prigoană: Eu sunt câştigătorul, nu am luptat cu Stroe, ci cu trei partide şi cu Primăria

Candidatul PDL în Colegiul 1, Honorius Prigoană, l-a felicitat, duminică seară, pe contracandidatul său liberal, Radu Stroe, pentru rezultatul alegerilor, precizând că se consideră câştigătorul acestei lupte electorale întrucât s-a luptat cu trei partide şi cu Primăria Sectorului 1.

26 afișări
Imaginea articolului H.Prigoană: Eu sunt câştigătorul, nu am luptat cu Stroe, ci cu trei partide şi cu Primăria

H.Prigoană: Eu sunt câştigătorul, nu am luptat cu Stroe ci cu trei partide şi cu Primăria (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Honorius Prigoană a ţinut să mulţumească în discursul susţinut după încheierea numărătorii paralele Partidului Democrat Liberal, care a îndrăznit să acorde o şansă tinerei generaţii, dar şi cetăţenilor Sectorului 1 şi echipei sale de campanie, precum şi familiei, care au fost alături de el în această luptă electorală.

El a dorit să mulţumească şi "tinerei generaţii care a simţit că se poate", precizând că a dovedit bun-simţ şi seriozitatea noii generaţii care este gata să preia ştafeta şi să se implice activ.

"A fost o campanie foarte grea, am avut o misiune dificilă, ducând povara unei campanii agresive care a trecut de bariera bunului simţ. Nu am luptat cu domnul Stroe, ci cu trei partide politice şi cu structura Primăriei Sectorului 1", a mai spus Prigoană.

El a menţionat că îl felicită pe Radu Stroe pentru această victorie, dar îl asigură că va fi foarte atent la activitatea sa şi a primarului Chiliman, "pentru că politica de haită trebuie să înceteze şi minciuna pe bani publici".

"Sper că această campanie a fost ultimul glonţ al mediei tras în direcţia unui candidat, indiferent din ce partid face parte", a mai declarat Honorius Prigoană, arătând că Radu Stroe începe un mandat scurt, direct în Opoziţie.

"Îi urez foarte mult succes şi sper că va reuşi să realizeze ceva în acest mandat. De fapt, eu sunt câştigătorul acestei lupte, pentru că mi-am propus să am o campanie civilizată, transparentă, de bun-simţ, fără să îmi atac contracandidatul şi partidele care nu au fost de partea mea.

Honorius Prigoană a mai anunţat că nu va renunţa la lupta politică. "Am pierdut o bătălie dar nu şi războiul. (..) Voi monitoriza clasa politică din interiorul PDL, cu siguranţa că ne vom revedea în 2012, când voi câştiga un mandat de parlamentar", a spus el în final.

În urma scrutinului de duminică, liberalul Radu Stroe a câştigat mandatul de deputat în Colegiul 1 al Capitalei rămas vacant după ce Bogdan Olteanu a devenit viceguvernator al BNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici