Haşotti: Nu am fost anunţat de ANI că aş fi cercetat, pot justifica orice leu

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că nu a fost anunţat de ANI că ar fi cercetat, el precizând că a aflat din presă despre acest lucru, că se va prezenta la ANI dacă va fi chemat şi că poate justifica fiecare leu.

125 afișări
Imaginea articolului Haşotti: Nu am fost anunţat de ANI că aş fi cercetat, pot justifica orice leu

Haşotti: Nu am fost anunţat de ANI că aş fi cercetat, pot justifica orice leu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Nu am fost anunţat de ANI, am aflat din presă. Dacă voi fi chemat, dacă informaţiile pe surse se verifică, mă voi duce de îndată la ANI şi cred că nu durează mai mult de cinci minute ca să rezolv neînţelegerile", a spus Haşotti.

El a arătat că îşi poate justifica averea.

"Pot justifica până la ultimul leu, ultimul Euro. Probabil sunt şi nişte neînţelegeri. Am înţeles, tot din presă, că şi fi primit două terenuri de la Primăria din Constanţa. Eu nu am primit niciun centimetru pătrat. Sunt nişte neînţelegeri pe care şi eu vreau să le rezolv", a spus Haşotti.

Parlamentarii Puiu Haşotti şi Marius Spînu sunt verificaţi de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), anchetele în cele două cazuri fiind pornite de aproximativ o lună, în urma unor sesizări în legătură cu cei doi primite de la două persoane, au declarat, miercuri, surse din instituţie.

"Am început investigaţia după ce, în urmă cu aproape o lună de zile, am primit două sesizări de la două persoane fizice care ne reclamau posibile nereguli în legătură cu averea celor dopi parlamentari. În prezent, suntem în faza în care am cerut documente de la instituţiile care le deţin", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din ANI.

Senatorul PNL Puiu Haşotti, care este şi liderul grupului PNL din Senat, deţine, conform celei mai recente declaraţii de avere, două case de locuit, una construită şi una moştenită, ambele în Constanţa. El mai are circa 75.000 de euro şi aproape 300.000 de lei în conturi. Haşotti nu are maşină sau alte bunuri de valoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici