Henri Paul spune că a leşinat de la căldură şi că Boc este "foarte şarmant"

Ambasadorul francez Henri Paul a declarat, joi, după incidentul care a avut loc la ambasadă la recepţia de Ziua Franţei, că a leşinat din cauza căldurii, menţionând că se simte foarte bine şi că premierul Emil Boc, care l-a sprijinit, este "foarte şarmant".

1023 afișări
Imaginea articolului Henri Paul spune că a leşinat de la căldură şi că Boc este "foarte şarmant"

Henri Paul spune că a leşinat de la căldură şi că Boc este "foarte şarmant"

"Este foarte cald, am avut şi foarte mult de lucru azi", a explicat ambasadorul.

"Acum totul este foarte bine şi vă invit să bem şampanie împreună", a glumit el.

Întrebat despre faptul că, în cădere, a fost sprijinit de Boc, diplomatul a spus: "Este foarte drăguţ. Mă simt foarte bine. Domnul Boc este foarte şarmant şi, aţi văzut, am vorbit de bine de el".

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Henri Paul, a leşinat, joi, la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Franţei, fiind prins în braţe de către premierul Emil Boc, ulterior intervenind şi preşedintele Senatului, Mircea Geoană, diplomatul revenindu-şi după câteva momente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici