Honorius Prigoană a devenit membru al Organizaţiei Municipale Râmnicu Vâlcea a PDL

Honorius Prigoană, fiul deputatului Silviu Prigoană, care a demisionat recent din PDL, este, începând de vineri, membru al Organizaţiei Municipale Râmnicu Vâlcea a PDL, după ce democrat-liberalii din judeţ i-au acceptat în unanimitate solicitarea de a se alătura filialei.

57 afișări
Imaginea articolului Honorius Prigoană a devenit membru al Organizaţiei Municipale Râmnicu Vâlcea a PDL

Honorius Prigoană a devenit membru al Organizaţiei Municipale Râmnicu Vâlcea a PDL (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Preşedintele organizaţiei PDL Râmnicu Vâlcea şi primarul municipiului, Romeo Rădulescu, a salutat intrarea în organizaţie a lui Honorius Prigoană, precizând că acesta a lucrat în campania electorală pentru primăria oraşului.

"Ne bucurăm de faptul că Honorius a ales organizaţia noastră, ştiu că îi place oraşul, a fost prezent activ în campania electorală pentru primăria Râmnicului. Votul intrării lui Honorius în PDL Râmnicu Vâlcea a fost unanim, la adunarea delegaţiei partidului. Îi urăm succes", a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele organizaţiei PDL Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu.

Romeo Rădulescu a spus că un alt membru al PDL Bucureşti intenţionează să se transfere în organizaţia democrat-liberalilor vâlceni, precizând că este vorba despre şeful Departamentului Relaţiei cu Parlamentul, Valentin Iliescu, care a depus o cerere de adeziune la organizaţia judeţeană, iar "o eventuală cerere de a intra în organizaţia municipală va fi aprobată".

Honorius Prigoană a fost candidatul PDL în Colegiul 1 al Capitalei la alegerile pentru funcţia de deputat, acesta pierzând în favoarea contracandidatului său liberal Radu Stroe.

Deputatul Silviu Prigoană a demisionat, luni, din PDL Sector 3, după ce Colegiul Director al PDL a adoptat, duminică, o rezoluţie prin care împuterniceşte Biroul Permanent Naţional al partidului să clarifice situaţia demnitarilor care au afaceri cu statul, astfel încât aceştia să opteze pentru a păstra una dintre aceste calităţi.

Prigoană a menţionat că s-ar putea întoarce în PDL când se va renunţa la această decizie.

"Când, probabil, PDL va renunţa la această poveste, eu am să mă înscriu înapoi în PDL", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici