Video Honorius Prigoană a prezentat un film în care Stroe şi Chiliman apar împărţind cadouri unor elevi

Candidatul PDL pentru locul de deputat din Colegiul 1 din Bucureşti, Honorius Prigoană, a prezentat, miercuri, un filmuleţ în care contracandidatul său, Radu Stroe, şi primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, împart cadouri unor elevi într-o şcoală din colegiu, sub supravegherea Poliţei Comunitare.

62 afișări

Filmuleţul, prezentat de candidatul PDL într-o conferinţă de presă, este datat 5 ianuarie, acţiunea având loc, potrivit acestuia, în sectorul 1, la şcoala 13, unde primarul Andrei Chiliman, însoţit de candidatul PNL Radu Stroe, distribuie unui grup de şcolari şi părinţi pachete cu ghiozdane şi creioane. În filmare apar şi echipe de intervenţie ale Poliţiei Comunitare, care, potrivit lui Prigoană, veghează ca mita electorală să ajungă la cetăţeni.

"Aceste persoane sunt într-o şcoală publică, şi dincolo de aspectul moral al problemei, trebuie să vorbim despre cel legal, pentru că ceea ce fac aceştia este ilegal", a spus Honorius Prigoană, menţionând că este interzis să faci campanie electorală în şcoli.

Prigoană a mai spus că el a avut o campanie decentă, în care nu a jignit pe nimeni."Cei din PNL au văzut altfel revoluţia bunului simţ, subordonând instituţiile publice ale statului, Poliţia Comunitară pe care au folosit-o pentru a pune presiune asupra noastră, ne-au tăiat bannere şi au distrus bunuri, încălcând legea", a adăugat el.

Honorius Prigoană a mai declarat că a primit filmul de la cineva din tabăra liberală, "revoltat probabil de ceea ce s-a întâmplat", şi a menţionat că el este cel care a realizat "adevărata revoluţie a bunului simţ".

La rândul său, preşedintele Organizaţiei PDL Sector 1, Răzvan Murgeanu, a declarat că este regretabil că Poliţia Comunitară a ajuns intrument de presiune la dispoziţia unui singur om, primarul Andrei Chiliman.

Întrebat dacă în campania sa a împărţit în colegiu CD-uri cu manele, Honorius Prigoană a declarat că a fost vorba despre o revistă care cuprinde şi un CD cu astfel de muzică. "Au fost nişte ziare pe care am hotărât să le împărţim, acestea au fost materialele noastre promoţionale", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici